Poroka

Vsak par si želi, da bi bila njuna poroka popolna, kar pa seveda vključuje tudi cvetje. Želimo si, da bi vam pri tem delu lahko pomagali in tako vašo poroko naredili edinstveno in čarobno. Naša ustvarjalnost, izkušnje ter posluh za želje naročnika, so ključ do popolne dekoracije vaše poroke.

V naši ponudbi so:

  • poročni šopki
  • dekoracija avtomobila
  • dekoracija poročne dvorane
  • dekoracija cerkve
  • dekoracija gostišča
  • naprsni šopki
Vso dekoracijo in šopke naredimo v okviru vaših želja, z rož, ki si jih zaželite in v barvah, ki vam bodo pristajale. Če so vaše želje zahtevnejše morate naročilo oddati vsaj 3 tedne pred poroko, drugače pa je 1 teden pred poroko dovolj, da se dogovorimo o vseh detajlih.

Cena?

Cena je stvar dogovora in je odvisna od količine in vrste rož. Poročni šopki so od 25 eur naprej.

Pomoč pri izbiri cvetja

VRTNICA
Najbolj priljubljena izbira cvetja neveste je vrtnica. Bela vrtnica simbolizira nedolžnost, lepoto in čar. Nevesta, ki izbere rdečo vrtnico pošilja sporočilo strasti in ognjene ljubezni. Oranžna vrtnica izžareva navdušenje in hrepenenje, rumena veselje in zadovoljstvo, roza vrtnica pa zvestobo v zakonu, ki si jo želi vsak par.

TULIPAN
Če se poročite spomladi ni boljše izbire cvetja, kot so tulipani. Vse barve tulipanov izražajo in simbolizirajo nesmrtno ljubezen. Iz cvetličnega vrta odrežite tulipane pastelnih barv in jih ovijte z veliko zelenja. Pričarali boste pravi spomladanski občutek.

MARJETICA
Marjetice  lahko izberete za bolj umirjeno poroko, z njimi pa boste pričarali pravo domačno vzdušje. V šopek dodajte še nekaj drugega travnatega cvetja in travic.

ORHIDEJA
Orhideja je cvet uspešnih ljudi in je kitajski simbol za veliko otrok. Izraža ljubezen na vse načine, lepoto in prefinjenost.

NEVESTICA
Nevestica je brezčasna mnogocvetna roža, ki je v šopku lahko samostojno ali pa kot romantična poživitev k drugemu cvetju. Njen pomen je vsesplošna sreča, nežnost, malo sramežljiva in izraža veliko željo po potovanju.

ŠMARNICA
Šmarnice simbolizirajo solze sreče in zadovoljstva. Popolnost življenja in neskončno nežnost. Šmarnice so čudovit aranžma tako za civilno kot tudi cerkveno poroko. Šopek je preprost iz belih solzic in zelenja, prav tak kot je, brez dodatkov.

LOKVANJ
Lokvanj je zelo zanimiv cvet, saj raste na vodi. Njegove korenine segajo globoko v dno, na površini pa se pokaže s prekrasnim cvetom. Prav zato lokvanj simbolizira globoka čustva in neskončno globoko ljubezen. Iz cvetov naredite prečudovit in malo drugačen šopek, lahko pa se odločite tudi za en cvet in malo zelenja.

Zanimivost

Kot vednozelena rastlina bršljan simbolizira večno življenje, je znamenje prijateljstva, zvestobe in zakona.